CONTACTE

Estem a Catalunya, província de Girona i a la comarca de la Garrotxa, en una de les zones més privilegades de Catalunya. Per l'autopista A-7 o per la N-II arribarem a Girona o a Figueres.

Des de Figueres, ens dirigim cap a l'oest per la ctra. N-260 de Figueres a Olot, passem per el poble de Vilafant i mes endavant pel camp de golf de Navata. Una vegada passat el camp de golf i a uns 5km. trobarem l'encreuament de la ctra. de Banyoles, i a partir d'aquest punt a 5km. a mà esquerra i avans del pont de la riera de Maia , trobarem la ctra. que ens porta fins a Dosquers.

Si al contrari arribem des de Girona, agafarem la ctra. C-150 que ens porta a Besalú. En aquest agafarem la ctra. N-260 direcció a Figueres, que passarem per davant de la urbanització Molí d'en Llorenç que ens queda a mà dreta i tot seguit l'encreuament a l'esquerra de la ctra. de Maià de Montcal; una vegada passat aquest encreuament trobarem el pont de la riera de Maià i tot sequit a la dreta la ctra. que ens porta fins a Dosquers.

Tant si s'arriba des de Figueres com si s'arriba des de Besalú, l'encreuament de Dosquers està senyalitzat amb cartells de la Direcció General de Carreteres de l' Estat.

  • Cal Tort - HUTG-000332

    Cal Tort, 17851 Dosquers, Girona 17851 Dosquers (Maià de Montcal)

    info at caltort dot cat